Luna noiembrie aduce consultatie ortodontica gratuita

Programeaza-te la o consultatie ortodontica in luna noiembrie in clinica partenera Ardentis, iar consultatia ortodontica va fi gratuita. Clinica Ardentis realizeaza in luna noiembrie o campanie de preventie stomatologica avand ca scop constientizarea si prevenirea problemelor de sanatate orala.

Localitatia Clinicii Stomatologice Ardentis: Dej, Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 69A (peste drum de sala de fitness Hyperion/restaurantul Souvenirs de Paris)

Aceasta promotie este valabila pentru toate consultatiile ortodontice realizate pe parcursul lunii noiembrie doar prin programare prealabila. Programarile pot fi facute la numarul de telefon 0753.120.967 sau prin restul mijloacelor de programare mentionate pe pagina Contact/Programari.

Daca vrei sa afli mai multe despre beneficiile urmarii unui tratament ortodontic, te invit sa citesti urmatorul articol: 10 Motive pentru care avem nevoie de aparat dentar.

Daca iti doresti un aparat dentar pentru tine sau copilul tau, te asteptam cu drag la o consultatie ortodontica gratuita pentru a gasi solutia optima impreuna.

Dr. Ana-Roxana Vasian

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasa un raspuns