Servicii stomatologice

Ortodontie Aparate Dentare

Ortodontie- Aparate dentare

Ortodontia este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul anomaliilor dentare si dento-maxilare (anomalii de pozitie a dintilor, relatii incorecte intre bazele osoase sau combinarea celor doua care genereaza o ocluzie (muscatura) necorespunazatoare). Serviciile oferite includ aplicarea de aparate dentare corespunzatoare, alese in functie de anomalia depistata in urma consultatiei ortodontice.

 

Pedodontie Stomatologie copii

 

Pedodontie- Stomatologie copii

Pedodontia este specialitate care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor dintilor de lapte si a dintilor permanenti tineri. Serviciile oferite includ sigilari, fluorizari, tratamentul cariei dentare, extractii.

 

Odontologie-Tratamente odontale

 

Odontologie- Tratamente odontale

Odontologia este specialitatea care se ocupa cu tratamentul leziunilor carioase (carii dentare) si necarioase (fracturi, distrofii, abrazii dentare). Tratamentele oferite se realizeaza utilizand materiale de inalta calitate care redau functia si aspectul natural al dintelui.

 

Profilaxie Dr. Ana-Roxana Vasian

 

Profilaxie

Profilaxia se ocupa cu prevenirea afectiunilor dentare si gingivale (boala parodontala) prin realizarea unui set de proceduri care include: depistarea placii bacteriene cu  ajutorul unui revelator, fluorizari, sigilari, detartraje si periaje profesionale.

 

 

Tarifele manoperelor stomatologice difera in functie de cabinetele partenere in care se efectueaza, acestea fiind stabilite conform politicilor fiecărui cabinet partener. Pentru detalii suplimentare legate de tarif puteti contacta cabinetele partenere utilizand datele de contact mentionate in rubrica „Contact/Programari”

Comentariile sunt închise.