Termeni si conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Prin utilizarea acestui site, www.doctoritadintisor.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare metionate in aceasta pagina. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si condisii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si terte parti cu privire la utilizarea site-ului sunt inlocuite prin prevederile prezentului document. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti aceasta platforma.

Prin continuarea utilizarii serviciilor si produselor oferite de site-ul www.doctoritadintisor.ro  confirmati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare mai jos.

 A. TERMENI GENERALI

1. Site-ul www.doctoritadintisor.ro, numit generic in continuare Doctorita Dintisor sau doctoritadintisor.ro, este proprietatea dnei Vasian Ana-Roxana, dansa avand si rolul de administrator al site-ului. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si Vasian Ana-Roxana. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

2. Administratorul site-ului poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

3. Continuarea utilizarii site-ului presupune acordul dumneavoastra tacit si acordul in intregime cu Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor doctoritadintisor.ro.

4. Administratorul poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul doctoritadintisor.ro, poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, doctoritadintisor.ro poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

5. Site-ul doctoritadintisor.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatii. Doctorita Dintisor nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de doctoritadintisor.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea utilizatorului in persoana de catre un medic specialist.

doctoritadintisor.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor orala. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii generale despre sanatatea dentara. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate orala.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul doctoritadintisor.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra stomatolog daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate dentara.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat utilizatorului in persoana de un medic specialist. www.doctoritadintisor.ro, dr. Ana-Roxana Vasian, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin doctoritadintisor.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, produse sau proceduri medicale care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale recomandate de medic, ci reprezinta simple informatii de actualitate in momentul publicarii lor. www.doctoritadintisor.ro, respectiv dr. Ana-Roxana Vasian nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. www.doctoritadintisor.ro, respectiv dr. Ana-Roxana Vasian nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

6. Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

 B. CONTINUTUL

1.  Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite continut) sunt protejate de dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind protectia desenelor si modelelor. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

2. Site-ul si Continutul sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site-ul si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre doctoritadintisor.ro.

3. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al doctoritadintisor.ro.

4. doctoritadintisor.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

5. In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site de echipa redactionala sau de oricine altcineva incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la adresa publicata in sectiunea Contact a site-ului sau pe adresa de e-mail contact@doctoritadintisor.ro.

 C. DREPTURILE DE AUTOR

1. Toate drepturile rezervate. Administratorul site-ului acorda permisunea de a utiliza site-ul www.doctoritadintisor.roin urmatoarele conditii:

2. Sunt interzise copierea, modificarea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licenta de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre administrator pe acest site, materialele protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al administratorului site-ului precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.doctoritadintisor.ro, cu exceptia afişarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

3. Este interzis sa folositi site-ul www.doctoritadintisor.ropentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspunderea civila, sau ar incalca in alt mod legea. Dr. Ana-Roxana Vasian va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului www.doctoritadintisor.ro.

4. Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea administratorului site-ului cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

5. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati si mentionati in aceasta pagina de catre administratorul site-ului, cu exceptia unui acord, valabil si recunoscut de ambele parti, utilizator si administratorul site-ului.

6. Administratorul site-ului aproba preluarea fara cost a materialelor de presa purtatoare de drepturi de proprietate intelectuala, doar in limita a 500 de semne, spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate in considerare in numerotarea semnelor, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de «revista a presei» sustinut de paginile de internet in cauza.

In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu administratorul site-ului.

Sursa doctoritadintisor.ro va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf al articolului.

Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreati de catre administratorul site-ului si in conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din Romania.

 D. RASPUNDERI

1. Prin utilizarea site-ului doctoritadintisor.ro, dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de doctoritadintisor.ro in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea continutului. Dr. Ana-Roxana Vasian sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continului sau. Administratorul site-ului nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

2. Dr. Ana-Roxana Vasian prin site-ul www.doctoritadintisor.roisi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia doctoritadintisor.ro ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

3. Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre doctoritadintisor.ro a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, raspunderea doctoritadintisor.ro nu poate fi retinuta.

 E. TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE DOCTORITADINTISOR.RO

Doctoritadintisor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu proprietarul/administratorul site-ului. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunea de comentarii.

 F. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA INREGISTRARE

Accesul la continutul online al site-ului www.doctoritadintisor.ro este liber.

 G. COOKIES

Site-ul doctoritadintisor.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, prin folosirea  unui cookie de pe browserul care acceseaza site-ul doctoritadintisor.ro, pentru care va fi suficient ca utilizatorul sa-si dea acceptul pe site doar o singura data, se vor retine preferintele utilizatorului (exemplu: folosirea variantei de desktop a site-ului versus varianta de mobil). Daca utilizatorul refuza un cookie, poate sa utilizeze in continuare site-ul doctoritadintisor.ro. Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri, pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Unii dintre partenerii nostri de afaceri pot folosi cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

Puteti citi mai multe despre cookies la https://www.doctoritadintisor.ro/politica-de-utilizare-cookie-uri

H. INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protectia datelor cu caracter personal, am implementat masuri specifice de protectie, luand in considerare legislatia romana, precum si cerintele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 –  aplicabil in intreaga Uniune Europeana incepand cu data de 25 mai 2018 numit in continuare „Regulamentul”.

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie prin care dvs. puteti fi identificat, in special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate in legatura cu identitatea dvs. fizica, fiziologica, genetica, psihica, economica, culturala sau sociala.

Administratorul site-ului doctoritadintisor.ro ia toate masurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezinta notificarea stabilita de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicam de ce colectam datele dvs. cu caracter personal, modul in care protejam aceste date, precum si care sunt drepturile dvs. in legatura cu aceasta colectare de date.

Va incurajam sa cititi cu atentie documentul si sa ne solicitati orice informatie suplimentara sau orice lamurire pe care o considerati necesara, cu privire la continutul acestei informari.

1. Consideraţii generale privind datele dumneavoastra personale

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679 e, administratorul site-ului doctoritadintisor.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Administratorul site-ului doctoritadintisor.ro realizeaza urmatoarele operaţiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, consultarea si utilizarea datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informaţii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.

Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automata de profiluri (pentru acei Utilizatori care şi-au exprimat consimţamantul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing.

Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site (ex. newsletter), pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal.

Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@doctoritadintisor.ro pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare.

Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare i) evidentei despre folosirea site-ului si ii) al oferirii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.

Website-ul va putea fi utilizat şi daca Utilizatorul decide sa nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu excepţiile stabilite in cadrul Politicii de utilizare Cookies (parte integranta a prezentului Contract)

Conform Regulamentului (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor.Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa contact@doctoritadintisor.ro cu specificatia „Solicitare date cu caracter personal”.

Site-ul se angajeaza sa nu trimita mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa intreprinda toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor utilizatorului.

Site-ul isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca „Termenii si conditiile de utilizare”, care intreprind activitati dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea si confidentialitatea informatiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.

2. Datele avand caracter personal pe care le colectam, temeiurile colectarii si scopurile colectarii

In cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site si utilizator, colectam si prelucram datele dvs. avand caracter personal, colectarea si prelucrarea acestor date fiind necesara furnizarii de continut informativ si promovational catre utilizator, in urma completarii, de catre acesta, a datelor cu caracter personal in mod voluntar, in cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sectiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obtinerea de informatii personalizate sau beneficii comerciale, in cadrul campaniilor promovate pe site.

Temeiurile coletarii de date cu caracter personal pe site pot fi urmatoarele:

  1. persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice
  2. prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului
  3. prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice
  4. prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta in exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul
  5. prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

In enumerarile de mai jos va prezentam in mod detaliat ce date cu caracter personal colectatam precum si temeiul, scopul si durata colectarii acestora. Subliniem ca furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu excepţia celor care vizeaza Cookies. Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

a. Date avand caracter personal pe care le colectam: Nume, adresa de e-mail, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Temeiurile colectarii acestor date: 1), 5)

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal: Pentru furnizarea accesului la continut si raspunsuri la intrebari si solicitari transmise de catre utilizator online, pentru transmiterea de comunicari, oferte si beneficii constand in acces la servicii

Modalitatea si perioada de coletare a datelor: In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimizate electronic.

b. Date avand caracter personal pe care le colectam: Cookies, marcaje de timp (data si ora accesarii), istoricul navigarii pe site

Temeiurile colectarii acestor date: 1), 5)

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal: Pentru monitorizarea traficului site-ului si a istoricului accesarilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de continut si identificarea continutului cel mai relevant pentru utilizator. Informatii suplimentare sunt disponibile la adresa https://www.doctoritadintisor.ro/politica-de-utilizare-cookie-uri

Modalitatea si perioada de coletare a datelor: In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 1 an de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa un an, datele vor fi anonimizate electronic.

c. Date avand caracter personal pe care le colectam: Date despre starea de sanatate – Informatii declarative exprimate explicit de catre utilizator pe site, despre istoricul medical, simptomatologie si  preferinte de informare cu privire la subiecte medicale si de sanatate.

Temeiurile colectarii acestor date: 1)

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal: Pentru furnizarea accesului la informatii de sanatate conforme cu cererea utilizatorului, prin crearea automata de profiluri menite a determina conţinutul specific adecvat Utilizatorului.Serviciile şi comunicarile sunt stabilite exclusiv in baza datelor transmise de Utilizator, acesta fiind singurul responsabil de acurateţea acestora. Utilizatorul este unic responsabil pentru toate informatiile medicale si de sanatate transmise pentru a beneficia de informatii.

Modalitatea si perioada de coletare a datelor: In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimizate electronic.

3. Modul de pastrare a datelor dvs. avand caracter personal, locatie, perioada de pastrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar, in cazurile in care avem o obligatia legala de a pastra datele dvs. cu caracter personal o anumita perioada de timp, perioada de pastrare va fi cea prevazuta de lege. In functie de situatia concreta, aceasta perioada va varia, putand fi cuprinsa intre o zi si 10 ani.

In scopul garantarii dreptului utilizatorului de a fi protejat in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date avand un caracter sensibil sau care sunt apte sa afecteze drepturile intr-o maniera semnificativa, masuri speciale de natura tehnica si organizatorica, care sa protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.

4. Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal si exercitarea acestora

In vederea protejarii la un standard cat mai ridicat a datelor, utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentam pe scurt in cele ce urmeaza, rugandu-va ca pentru orice detalii suplimentare sa nu ezitati sa contactati administratorul site-ului, care este si responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal, utilizand detaliile de contact urmatoare: contact@doctoritadintisor.ro,

a. Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obtine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucram, precum si dreptul de a obtine copii ale acestora. Copia datelor avand caracter personal va fi oferita in format electronic. Pentru solicitarea informatiilor despre datele cu caracter personal existente in site, precum si pentru a solicita stergerea partiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata o cerere catre adresa de e-mail contact@doctoritadintisor.ro

De asemenea, utilizatorul are dreptul sa obtina orice informatii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrarii datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam, informatii privind prelucrarea si divulgarea acestor date, si orice alte asemenea informatii).

b. Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obtine rectificarea oricaror inexactitati ce vizeaza datele sale cu caracter personal prelucrate de catre noi. De asemenea, are dreptul de a obtine completarea oricaror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa contact@doctoritadintisor.ro ori de cate ori observa ca exista o inexactitate in privinta datelor sale cu caracter personal sau ca datele sale cu caracter personal prelucrate sunt incomplete.

c. Dreptul la stergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la stergerea datelor avand caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce inseamna ca legea instituie anumite limitari in privinta exercitarii acestui drept („dreptul de a fi uitat„).

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

Utilizatorul are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal pe care le colectam si prelucram, in special in cazul in care contestati exactitatea datelor, in cazul in care prelucrarea datelor este ilegala ori in cazul in care prelucrarea acestor date nu mai este necesara, potrivit legii.

e. Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor avand caracter personal de catre noi, in special in cazul in care prelucrarea se realizeaza in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati, caz in care datele acestuia trebuie anonimizate in cel mai scurt timp de la sesizarea obiectarii din baza de date a site-ului si anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

f. Dreptul la retragerea consimtamantului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimtamantului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimtamantul in orice moment, la fel de usor cum l-a si acordat initial. Retragerea consimtamantului nu va afecta insa legalitatea prelucrarii datelor pe care am realizat-o inainte de retragerea consimtamantului. Dreptul la retragerea consimtamantului nu este unul absolut, ceea ce inseamna ca exista cazuri in care datele nu vor fi sterse ca urmare a retragerii consimtamantului (de exemplu in cazul in care datele avand caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul sa se conformeze unei obligatii legale, pentru siguranta sanatatii publice sau pentru cercetare stiintifica). Aplicarea retragerii consimtamantului se aplica din momentul inregistrarii acesteia si operarea retragerii consimtamantului se va realiza in maximum 3 zile lucratoare de la inregistrare. Retragerea consimtamantului se realizeaza prin intermediul unei cereri transmise catre contact@doctoritadintisor.ro

g. Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de catre site-ul doctoritadintisor.ro

h. Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri si dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor  sau care  afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate printr-un proces decizional automatizat in vederea personalizarii informatiilor şi comunicarilor comerciale adresate dumneavoastra.

In cadrul acestor procese datele dumneavoastra sunt protejate prin masuri de securizare speciala de tipul criptarii datelor si securitatii avansate la nivel de server al bazei de date.

Aveţi dreptul de a solicita modificarea modului in care sunt prelucrate automat datele dumneavoastra personale, solicitand verificarea procesului automatizat prin interventie umana. In acest scop va rugam sa ne contactaţi la adresa de email contact@doctoritadintisor.ro.

I. OPTIUNEA DE DEZABONARE

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la doctoritadintisor.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea la newsletter se poate face prin intermediul link-ului din subsolul newsletterului.

J. SECURITATE

Doctoritadintisor.ro adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Formularele de abonare la newsletter-ul  doctoritadintisor.ro necesita introducerea unor date personale (de exemplu, adresa de email), care vor fi protejate. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

K. RASPUNDERE. DESPAGUBIRI

Continutul acestui site, inclusiv stirile, cotatiile, datele si alte informaţii, este furnizat de doctoritadintisor.ro si de catre furnizorii sai de continut. Acest site furnizeaza instrumente de informare, insa nu ofera niciun fel de sfat si nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investitii sau produse.

doctoritadintisor.ro nu cere cititorilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre doctoritadintisor.ro prin intermediul adresei de e-mail contact@doctoritadintisor.ro.

Administratorul site-ului doctoritadintisor.ro nu raspunde pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de SITE si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. Administratorul site-ului doctoritadintisor.ro isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. Desi administratorul site-ului face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la furnizorii sai externi, nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia. Administratorul site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe dr. Ana-Roxana Vasian pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru cazul fortuit, dr. Ana-Roxana Vasian este exonerata total de raspundere. Cazurile fortuite includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Administratorul site-ului doctoritadintisor.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

Comentariile sunt închise.